Navigators

 

Navigators Studentenvereniging Groningen

Navigators Studentenvereniging Groningen is een jonge, enthousiaste, christelijke studentenvereniging ongeveer 450 actieve leden en daarmee de grootste christelijke vereniging van Groningen. Het christelijke karakter van de vereniging komt tot uiting in het motto ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’.

N.S.G. is interkerkelijk en heeft een open karakter, wat de vereniging tot een diverse groep leden maakt die verschillend zijn, maar hetzelfde doel voor ogen hebben. Elke dinsdag– en donderdagavond staat er een verenigingsactiviteit op de planning. De activiteiten zijn bedoeld om relaties binnen, maar ook buiten de vereniging op te bouwen en te verdiepen. De kring die eens per twee weken plaatsvindt, is de spil waar de vereniging om draait: een kring is een kleine groep mensen die samen de bijbel induiken en daarover met elkaar in gesprek gaan. Aansluitend aan kring en andere activiteiten staan vanaf 22.30 uur de deuren van onze sociëteit open voor iedereen die zin heeft in een biertje, gezelligheid of in een goed gesprek. Activiteiten die naast kring worden georganiseerd zijn onder andere Praise & Worships, feesten, de Dies, theater en het jaarlijks terugkerende gala.

Je bent meer dan welkom om de sfeer te komen proeven bij een van de genoemde activiteiten. Voor borrels kun je standaard op dinsdag terecht in onze sociëteit aan de Hardewikerstraat 7 en voor andere activiteiten kun je de agenda op de website in de gaten houden. Lid worden van N.S.G. is mogelijk door je tijdens de KEI week in te schrijven en de KennisMakingsTijd (KMT) van de vereniging mee te maken.

Meer weten? Zie onze site www.nsgroningen.nl, vindt ons op Facebook of kom langs!